Mark van Bommel wil vanavond winnen voor de ranking

Vanavond speelt PSV haar laatste wedstrijd in de poulefase van de Europa League. De Eindhovenaren spelen tegen Rosenborg en zijn al uitgeschakeld voor de volgende ronde. Toch gaat trainer Mark van Bommel voor de winst.

Dat zei de hoofdcoach woensdagmiddag tijdens zijn vooruitblik op het treffen met de Noren in het Philips Stadion. “Normaal gesproken moet je al je thuiswedstrijden winnen en uit ergens een gelijkspel binnenhalen”, zei Van Bommel gevraagd naar de ambities van morgen. “Tja. Het gebeurt wel vaker dat je tien punten haalt en toch niet doorgaat.”

Dat kan PSV donderdag dus overkomen als het van Rosenborg. Van Bommel bewaart zelf geen slechte herinneringen aan de opponent uit Trondheim. In 2004 won hij als aanvoerder in Eindhoven met 1-0 van Rosenborg dankzij een treffer van DaMarcus Beasley. Vijftien jaar later gaat hij opnieuw voor winst. “We moeten zoveel mogelijk punten bij elkaar sprokkelen.”


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN ORANJE-SHIRT!!