‘Arsenal meldt zich bij Feyenoord en legt 15 miljoen neer’

De verwachting is dat Feyenoord kan gaan cashen deze zomer. Volgens diverse Engelse en Turkse media zou Arsenal zich namelijk hebben gemeld voor Orkun Kokcu. The Gunners willen hem deze zomer proberen binnen te halen.

Het verschil tussen vraag en aanbod zou helemaal niet zo groot meer zijn. Arsenal zou namelijk 15 miljoen euro willen betalen, waar Feyenoord zijn vraagprijs heeft bepaald op 20 miljoen euro. Voldoen de Londenaren hieraan, dan wordt Kökcü in één klap de duurste Feyenoorder aller tijden. Op dit moment staat dat record immers nog op naam van Dirk Kuyt, die Rotterdam in 2007 inruilde voor Liverpool voor 18 miljoen euro.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN ORANJE-SHIRT!!