Feyenoord mogelijk zonder basisklant naar Heerenveen voor bekerduel

Morgen speelt Feyenoord in de beker een uitduel tegen SC Heerenveen. Het zou goed kunnen dat ze het moeten doen zonder de centrale verdediger Eric Botteghin. De Braziliaan kampt namelijk met een blessure, die hem mogelijk in de beker aan de kant houdt. Het zou een aderlating zijn voor de Rotterdammers, aangezien de ervaren verdediger standaard samen met Senesi het verdedigend blok vormt.

Advocaat heeft wél weer de beschikking over Ridgeciano Haps en Sven van Beek, die weer volledig fit zijn. De kans dat beide spelers in Friesland weer in de basis staan, is echter klein. Advocaat is namelijk tevreden over zijn basiselftal en lijkt deze niet zomaar te willen wijzigen.

Het duel tussen SC Heerenveen en Feyenoord begint donderdag om 20.45 uur en wordt geleid door Dennis Higler. De winnaar van het duel neemt het op tegen AZ of NAC Breda.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN ORANJE-SHIRT!!