‘Rick Karsdorp en Ridgeciano Haps kunnen basisplaats uit het hoofd zetten’

Rick Karsdorp en Ridgeciano Haps zullen op hun beurt moeten wachten. Trainer Dick Advocaat zal namelijk vasthouden aan zijn huidige basiself. Dit weet de Telegraaf te melden.

Het tweetal is namelijk terug van blessureleed, maar komt niet direct in de basis te staan. “Rick Karsdorp en Ridgeciano Haps staan te popelen om terug te keren in het Feyenoord-elftal, maar een basisplaats kunnen ze voorlopig uit hun hoofd zetten.”

De trainer heeft namelijk besloten dat de jongelingen hebben aangetoond goed genoeg te zijn om aan de aftrap te verschijnen. “Advocaat vindt dat de piepjonge Tyrell Malacia en Lutsharel Geertruida hun kans hebben gegrepen en zijn vertrouwen niet hebben beschaamd.”

Advocaat wil Malacia en Geertruida dan ook vertrouwen blijven geven. “Als hij ze nu zonder pardon weer op de bank zou zetten, zou het tweetal mentaal een tik krijgen”, aldus de ochtendkrant. Feyenoord neemt het vanavond in de KNVB Beker op tegen SC Heerenveen.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN ORANJE-SHIRT!!