Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

Danny Makkelie heeft gewoon drie rode kaarten gemist

Feyenoord wist gisteren in de Johan Cruijff Arena met 2-3 te winst te pakken tegen Ajax. Wel waren er een aantal discutabele momenten in de wedstrijd. Volgens analist Kenneth Perez heeft arbiter Danny Makkelie namelijk drie rode kaarten gemist.

In de eerste helft spaarde Makkelie Quilindschy Hartman, die zich met geel op zak vergreep aan een Ajacied. “Die slappe verklaring van Makkelie slaat – op basis van hoe hij de eerste kaart gaf – helemaal nergens op”, stelt Perez in Dit was het Weekend.

Perez legt uit: “De eerste is ongeveer op dezelfde positie, met net zo veel Feyenoorders achter de bal, geen veelbelovende aanval, niet heel intens en dan zegt hij dat het niet telt voor de tweede. Dat is gewoon marchanderen en niet de beslissing durven nemen.”

De Deen is helder in zijn oordeel: “Als je in de eerste minuut een doodschop geeft, dan is het gewoon rood. Het is totaal niet relevant en het heeft niets te maken met het aanvoelen van de wedstrijd. Het is een heel vergezochte verklaring om jezelf vrij te pleiten.”

Perez is nog niet uitgeraasd. “Hij heeft drie rode kaarten gemist”, aldus de oud-Ajacied. “Ik vond dat Idrissi en Kudus ook een rode kaart hadden moeten krijgen. Hij mist gewoon drie cruciale momenten. Dat had hij een tijdje geleden ook. Hij kan wel internationaal fluiten, maar hij moet gewoon beter gaan fluiten als hij hier fluit.”

Het bericht Danny Makkelie heeft gewoon drie rode kaarten gemist verscheen eerst op Voetbalvisie.

Related: polar park berm seating, why is everyone selling eagle crest timeshares, hypixel skyblock best armor reforge for crit chance, mike and eli chasing scratch last names, kankakee police blotter 2021, 11 impact zone, rock hill, sc mugshots, can you use flour to make your hair white, can turmeric remove hair permanently, self service alvernia, parker's maple shark tank net worth, 112 ocean avenue amityville, ny trulia, erau alumni endorsement grant, chris church leaves jesse cook, piedmont correctional institution lockdown,Related: susan dey david cassidy funeral, salmon with mint mustard sauce something to talk about, rooms for rent in washington, nj, lori arnold goshen, washington state apprenticeship and training council, why was his surname changed from mercado to rizal, ex police boats for sale australia, moteles calle 8 sw miami, is your girlfriend a horse quiz, ski brand stereotypes, anaheim police department file a report, dax milne family, difference between rfstdtc and rfxstdtc in sdtm, plaza mexico lynwood ca events, how israel camped around the tabernacle,Related: new construction cabins for sale in ellijay, ga, 7 days diet plan to reduce belly fat, piezoelectric actuator disadvantages, baseball field line marker, sizzix big shot plus machine, apartments for rent redmond, dream catchers for sale near me, latest stripe api version, onethinx lorawan module, channel partner portal software, america's home place plans, network operations center jobs, women black mid calf boots, daughters of darkness bram stoker, global intelligent transport systems market,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *