Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

Rafael van der Vaart: ‘Ajax wordt kampioen’

Ondanks een achterstand van zes punten geloofd Rafael van der Vaart nog steeds dat Ajax kampioen wordt. De Amsterdammers verloren zondag de cruciale wedstrijd tegen Feyenoord maar toch geeft hij de hoop niet op. “Ajax wordt kampioen”, stelde de analist aan tafel bij Studio Voetbal nadat hem gevraagd werd of het kampioenschap beslist was. Van […]

The post Rafael van der Vaart: ‘Ajax wordt kampioen’ appeared first on "GRAAFT DIEPER IN VOETBAL".

Related: delicate arch death pit, kck police scanner, gs 13 pay scale 2022 washington dc, michelle blair obituary, average broad jump for college football player, doug stephan wife, isabella ward wife of raymond burr, kyrie irving wife ethnicity, an internet connection is required to install macos monterey, odessa obituaries for today, is rambo based on roy benavidez, humira cancer risk percentage, do hyundai elantra have easter eggs, the fillmore san francisco bag policy, mark o'brien nymr,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *